Mottura | Soluzioni alla luce del sole
Mottura | Soluzioni alla luce del sole
Mottura | Soluzioni alla luce del sole
Mottura | Soluzioni alla luce del sole

Welkom in de wereld van QuickFix en PliX.


Ruimtebesparende systemen voor directe montage op kozijn of glas, zonder te boren. Snel, praktisch, veilig.

soluzioni alla luce
del sole

Sinds 1963 produceert Mottura oplossingen en systemen voor zonwering die vandaag overal ter wereld ramen en beglazingen aankleden: woningen, kantoren, gemeenschappen, grote projecten en boten. Onze ervaring op het gebied van systemen voor gordijnen komt ook tot uiting in het voortdurend zoeken naar steeds eenvoudigere en snellere hoogtechnologische oplossingen met een minimale impact op de raamkozijnen: vandaar QuickFix & PliX.
De installatie gebeurt gemakkelijk en rechtstreeks op het raamkozijn - of op het glas in het geval van PliX - zonder gaten te boren of op enige manier te beschadigen, door het gebruik van een eenvoudige dubbelzijdige kleefband, speciaal ontworpen door Mottura voor dit soort werkzaamheden, die nu uiterst snel en tevens duurzaam en veilig zijn geworden. De stijlvolle zonwering is quickgeworden!

Mottura | Soluzioni alla luce del sole
Mottura | Soluzioni alla luce del sole
Mottura | Soluzioni alla luce del sole

QuickFix
is de perfecte oplossing voor elk raamkozijn.

Alle QuickFix-systemen zijn voorzien van een draagprofiel waarop een speciale dubbelzijdige kleefband is aangebracht, zodat er niet in de kozijnen hoeft te worden geboord en er dus geen afbreuk wordt gedaan aan de warmte-isolatie of de garantie van het raam.

Er zijn momenteel drie producten beschikbaar:.

BASIC 441: Ultraplat vouwgordijn met koordbediening, voorzien van geleidesteun om het doek strak te houden tijdens de beweging.

SLOW 1925: Rolgordijn met vertraagde veeraandrijving, met decoratieve of gewone console.

SIDEWINDER 8220: Rolgordijn met kettingbediening voorzien van geleidesteun om het doek strak te houden tijdens de beweging, met decoratieve of gewone console.

Allemaal oplossingen die zijn gecreëerd in de naam van praktisch nut en snelle montage, ontworpen voor hoge prestaties en onberispelijke functionaliteit.

En als u rechtstreeks op het glas wilt aanbrengen, geen enkel probleem. Daar is PliXvoor.

PliX is een plisségordijn geschikt voor huishoudelijke en professionele toepassing dat rechtstreeks op het glas wordt aangebracht zonder het kozijn te gebruiken, waardoor de esthetiek van het raam behouden blijft.

Verticaal, horizontaal of schuin bewegend, is het een systeem met een essentiële stijl dat geschikt is voor lichtfiltrerende en verduisteringsgordijnen tot een maximale grootte van 150x150/220 cm.

Plix

Over 360° gecertificeerd

Mottura producten zijn gecertificeerd door erkende merken in Europa en over de hele wereld, en zijn vervaardigd volgens de normen EN 13120 en EN 13561die een volledige naleving garanderen van de prestatie- en veiligheidseisen voor zowel binnen- als buitenzonwering in de hele Europese gemeenschap. Bovendien wordt de productieconformiteit van de technische zonwering van Mottura gewaarborgd door de ISO 9001-certificering: 2008die de producten internationaal certificeert en garandeert.

Certificati a 360°

VERTROUW OP EEN VAN ONZE EXPERTS