Mottura | Soluzioni alla luce del sole
Mottura | Soluzioni alla luce del sole
Mottura | Soluzioni alla luce del sole

talloze outdoor-oplossingen

MOTTURA: vanouds

oplossingen
in het zonlicht

Sinds 1963 produceert Mottura oplossingen en systemen voor zonwering die vandaag overal ter wereld ramen en beglazingen aankleden: woningen, kantoren, gemeenschappen, grote projecten en boten. Onze ervaring op het gebied van zonweringsystemen komt ook tot uiting in ons uitgebreide gamma outdoor-oplossingen, waarin technologie en design perfect samengaan, en die beantwoorden aan de behoeften van elke denkbare omgeving door bij te dragen tot de warmtereductie en de bescherming van gebouwen tegen de buitenomgeving: allemaal doeltreffende, elegante, veilige, gecertificeerde en gebruiksvriendelijke oplossingen.

contenuto1

MOTTURA OUTDOOR BIEDT EEN OPLOSSING VOOR:

Grandi Vetrate

GROTE BEGLAZINGEN

Verande

VERANDA’S

Balconi

BALKONS

Antivento

WINDBESCHERMING

Protezione UV

UV-BESCHERMING

contenuto2

FILTREREND, VERDUISTEREND, REFLECTEREND, MUGGENSCHERM, DOORZICHTIG

er is altijd een antwoord van Mottura voor elke
outdoor-behoefte.

Zonwering begint al bij de leefruimte: of het nu gaat om veranda's, balkons, ruiten, valramen, draairamen, grote beglazingen of terrassen, elke woonsituatie die in contact staat met de buitenomgeving heeft een eigen oplossing nodig. Voor elke outdoor-behoefte biedt Mottura een hoogtechnologisch en duurzaam antwoord, waarbij steeds het beste compromis wordt gevonden tussen design en specifieke functionaliteit. Het doel is steeds het thermisch en visueel comfort te verbeteren, het energieverbruik in de kamers te verminderen en bescherming en stijl te bieden. Laat ons u begeleiden bij het ontdekken van ons uitgebreid assortiment rolschermen, allemaal ontworpen met de modernste technologieën en materialen, bedacht om geïnstalleerd te worden in elke context, met gegarandeerde prestaties van topkwaliteit.

Over 360° gecertificeerd

Mottura producten zijn gecertificeerd door erkende merken in Europa en over de hele wereld, en zijn vervaardigd volgens de normen EN 13120 en EN 13561, qdie een volledige naleving garanderen van de prestatie- en veiligheidseisen voor zowel binnen- als buitenzonwering in de hele Europese gemeenschap. Bovendien wordt de productieconformiteit van de technische zonwering van Mottura gewaarborgd door de ISO 9001-certificering: 2008, die de producten internationaal certificeert en garandeert.

Certificati a 360°

VERTROUW OP EEN VAN ONZE EXPERTS

Profiteer van de voordelige aftrek van de Bonus voor Zonwering en verduisterende screens tot DECEMBER 2022